Bezoek de Fletcher Bruidsbeurs

Fletcher Hotels organiseert regelmatig gezellige bruidsbeurzen door het hele land. Op de Fletcher Bruidsbeurs staan sfeer, persoonlijk contact en beleving centraal. Op deze feestelijke dag is het mogelijk de gehele locatie te bezichtigen. Tevens kunt u zich laten informeren en inspireren door tal van enthousiaste bedrijven die voor u klaarstaan. Het aanbod is zeer divers, zodat u een compleet aanbod heeft ter inspiratie voor uw huwelijksdag.

Maar dat is natuurlijk niet alles. Een spetterende bruidsmodeshow, verschillende optredens, veel tips, lekkere hapjes, een rondrit in een trouwauto en een gekke foto in een fotohokje zijn slechts enkele voorbeelden van de belevingen die wij toevoegen aan de beurzen. Uiteraard bent u ook van harte welkom om kennis te maken met de locatie, want Fletcher Hotels biedt maar liefst 38 trouwlocaties waar u elkaar officiëel het jawoord mag geven. Wij geven u tijdens uw bezoek graag een rondleiding.

Meld u via het onderstaande formulier aan voor één van de bruidsbeurzen. Vermeld alstublieft bij de opmerkingen met hoeveel personen u wenst te komen. 

*Let op, alléén voor de One Day Wedding dient u een kaartje te kopen. Klik hier voor meer informatie.

Aanmelden bruidsbeurs

Op dit moment zijn er geen bruidsbeurzen gepland.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.