Trouwen bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen Reusel, Noord-Brabant

Vraag een offerte aan

Uw huwelijksfeest

Receptie

Wanneer u graag de Brabantse gezelligheid wilt opzoeken voor uw feest of partij, dan is Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen het juiste adres. De servicegerichte instelling en ervaring van onze medewerkers staan garant voor een uitstekend verloop van iedere feest of partij.

Ons restaurant of zeer trendy, ruime terras biedt een sfeervolle ambiance voor een gezellige receptie. Heeft u speciale wensen? Kom eens langs, zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen.

Feestavond

Bij Fletcher Hotel-Restaurant De Kempen komt het Brabantse gezelligheidsgevoel sterk naar boven, waardoor uw feest of partij een schitterende belevenis wordt. Uw feestavond wordt er één waar nog lang over nagepraat zal worden. Kom eens langs, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Culinair

Het knetteren van de moderne openhaard, midden in het restaurant zorgt direct voor een gezellige ambiance in het restaurant. Het uitzicht op de prachtige natuur is slechts een leuke extra. Door de heerlijke gerechten die wij met u samenstellen, wordt het een onvergetelijk diner.

Overnachten

Wanneer uw feestelijke dag ten einde loopt, kunt u deze net zo goed in stijl afsluiten. Kom overnachten in één van de comfortabele en moderne kamers van het hotel. Wanneer ook uw gasten willen verblijven na een lange avond, dan kan kunnen zij terecht in één van de 34 comfortabele hotelkamers.

Hotelwebsite

Capaciteiten

  M2 Diner Receptie/Feestavond
   
Restaurant   67 67
Terras   60 60

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.