Trouwen bij Fletcher Hotel-Restaurant RoolandArcen, Limburg

Vraag een offerte aan

Uw huwelijksfeest

Receptie

Hotel-Restaurant Rooland in Arcen is een specialist te noemen in het organiseren van feesten. Het hotel beschikt over vijf multifunctionele, sfeervolle zalen welke aan elkaar te verbinden zijn. Door de diverse mogelijkheden is de accommodatie geschikt voor een evenement met  een klein  gezelschap tot aan een maximum capaciteit van 500 personen.

Voor de invulling van uw receptie overleggen wij graag de mogelijkheden, zodat het u aan niets zal ontbreken. Onze ervaren medewerkers zorgen ervoor dat u onbezorgd kan genieten.

Feestavond

Laat uw feest of partij geheel verzorgen door onze ervaren medewerkers, zodat u volledig kan genieten van uw avond. Hotel-Restaurant Rooland is de ideale gastheer voor uw feestelijke evenement.

Culinair

Een onvergetelijk diner op een feestelijke dag mag zeker niet ontbreken. Of u nu een bruiloft heeft, jubilea, verjaardag, babyborrel, feest of private diner: Een fantastisch diner is niet weg te denken tijdens uw feestdag. Wij leggen u graag de mogelijkheden voor en komen samen tot een smakelijk menu. Met gebruik van verse producten en de ervaring van onze keukenbrigade, wordt het zeker een culinair feest.

 

Overnachten

Om uw dag ontspannen af te sluiten, kunt u met uw gezelschap blijven overnachten in één van de 54 comfortabele hotelkamers.

Hotelwebsite

Capaciteiten

  M2 Diner Receptie/Feestavond
   
Hamert 56 24 60
Ravenvennenzaal 84 50 100
Theaterzaal 1 72 80 75
Theaterzaal 2 144 100 150
Theaterzaal 1&2 216 150 200
Panoramazaal 65 45 -

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.