Trouwen bij Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-HoenderlooHoenderloo, Gelderland

Vraag een offerte aan

Uw huwelijksdag

Ceremonie

Officiële trouwlocatie Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo ligt op de Hoge Veluwe in de nabijheid van de A1 en de A50, waardoor het uitstekend bereikbaar is. Ook natuurgebieden Varenna, het Deelerwoud, de Loenermark en het Nationaal Park de Hoge Veluwe liggen op steenworp afstand van het hotel voor een prachtige huwelijksreportage. Er zijn diverse mogelijkheden voor een onvergetelijke ceremonie, diner en/of huwelijksfeest.

Wij helpen u graag om van uw ceremonie een prachtig moment te maken. Het landgoed van ruim 14 hectare, omringd door een bosrijke omgeving, biedt veel mogelijkheden voor een schitterende huwelijksceremonie.

Receptie & feestavond

Op het landgoed zijn diverse mogelijkheden om uw receptie te organiseren. Wij bespreken graag de vele opties met u. Ons team helpt u graag om uw avond onvergetelijk te maken. De zalen bieden een maximale capaciteit voor 350 gasten. Met veel plezier informeren wij u over de mogelijkheden, zodat uw huwelijksfeest aan al uw wensen voldoet.

Culinair

Er zijn veel mogelijkheden voor uw huwelijksdiner. Van borrel met (luxe) hapjes, barbecue, een buffet tot aan een uitgeserveerd diner. Onze chef-kok stelt graag een diner samen dat aan al uw wensen voldoet. Uiteraard houden wij ook rekening met speciale wensen of diëten. Wij nodigen u graag uit om een vorkje mee te prikken ter voorbereiding van uw huwelijksdag.

Overnachten

Na een onvergetelijke dag kunt u heerlijk nagenieten in één van de 110 comfortabele hotelkamers, waarvan 7 prachtige suites. Ook uw gasten zijn van harte welkom om te blijven overnachten.

Fletcher Hotel-Restaurant Victoria-Hoenderloo is een sfeervol hotel, gelegen op een privépark van maar liefst 14 hectare bosgrond met tal van mogelijkheden. Een ideaal startpunt voor een spetterend huwelijksfeest.

Hotelwebsite

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.