Trouwen bij Fletcher Hotel-Restaurant De ZonOosterwolde, Friesland

Vraag een offerte aan

Uw huwelijksfeest

Receptie

Voor een feestelijke aangelegenheid kunt u uitstekend terecht bij Hotel-Restaurant De Zon in Oosterwolde. Het pand uit 1870 straalt een authentieke sfeer uit, ondanks de moderne inrichting. De belangrijke kenmerken voor ‘De Zon’: charmant, rustgevend en gastronomisch.  Dit uit zich tevens in de drie sfeervolle zalen, waaronder één klassieke theaterzaal met toneel, waardoor aan al uw wensen kan worden voldaan. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken. Van koffietafels en High Teas tot brunches en diners, wij verzorgen het tot in de puntjes.

Uw receptie  inluiden met een toost? Wij ontvangen u graag met een glas champenoise bij binnenkomst, zodat u vervolgens zeer ontspannen uw wensen in ontvangst kan nemen. Ook uw het uitserveren van bijvoorbeeld een bruidstaart kunt u volledig aan ons overlaten. Wij kunnen met u samen uw dag tot een schitterende en onvergetelijke aangelegenheid maken en deze tot in de puntjes verzorgen!

Feestavond

Er zijn diverse sfeervolle zalen, waarvan in één theaterzaal met toneel. Mocht u willen dineren onder muzikale begeleiding of een feest met artiest op een podium, dan bent u in Fletcher Hotel-Restaurant De Zon aan het juiste adres! Ook de andere zalen zijn geheel naar wens aan te kleden en geschikt voor een goed feest.

Culinair

Wenst u een diner met al uw gasten, dan verzorgen wij die graag. Onze keukenbrigade staat klaar om de meest heerlijke gerechten voor u te bereiden. Een specialiteit van de keuken zijn de ‘oude vertrouwde gerechten’ in een modern jasje. Heeft u andere wensen? Wij overleggen graag de mogelijkheden om aan al uw wensen te voldoen.

Overnachten

Na uw huwelijksdag kunt u nog eens heerlijk nagenieten in één van onze 31 comfortabele hotelkamers. Ook uw gasten zijn van harte welkom om bij ons te overnachten.

Hotelwebsite

Capaciteiten

  M2 Diner Receptie/Feestavond
   
Grootdiep - I 80 48 30
Kleindiep - II 32 24 60
Combi I & II 112 72 90
De Tjonger 37 24 50
De Kuinder 275 100 175

Bel voor meer informatie met de hotelreceptie: +31 (0)347 - 750 407 of stuur een e-mail.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.