One Day Wedding

De One Day Wedding is een uniek belevingsevenement dat verder gaat dan een bruidsbeurs. Als aankomend bruidspaar kun je namelijk zelf ervaren hoe jullie toekomstige bruiloft eruit kan zien! Er zal een real live ceremonie plaatsvinden met verschillende verrassingselementen. Vervolgens wordt de taart aangesneden en proosten we op het toekomstige bruidspaar. Na het ‘officiële gedeelte’ is het tijd om de leukste workshops te volgen, waarbij je zelf aan de slag kunt gaan. Denk aan het leren van kaligrafie of het maken van je eigen kledinghanger waar de bruidsjurk aan kan schitteren. Uiteraard wordt er ook aan de mannen gedacht met bijvoorbeeld een leuk casino spel of een whisky proeverij! Tijdens de inspiratiebeurs zijn er tal van enthousiaste bedrijven uit de omgeving die laten zien wat er allemaal mogelijk is op jullie grote dag. En je gaat zeker niet met lege handen naar huis: jullie maken kans op fantastische prijzen en ontvangen een unieke Fletcher Trouwen Shopper vol met inspiratie, wat lekkers en een Kras & Win kaart met een prijzenpakket t.w.v. €40.000!

Dus geef jij binnenkort het jawoord aan jouw aanstaande en ben je op zoek naar inspiratie, tips en trends van professionals uit de trouwbranche, om jouw dag onvergetelijk te maken? Voel, proef en beleef dan jullie toekomstige bruiloft op de One Day Wedding! Kijk bij 'Info & Tickets' voor meer informatie, prijzen en ticket. 

*Let op: de inhoud van het evenement zal per editie verschillen.

Info & Tickets

One Day Wedding Winter Edition - Slot Moermond

Bij deze bijzondere editie van de One Day Wedding is het landgoed omgetoverd tot een Winter Wonderland. Jullie worden ontvangen met een heerlijk kopje koffie, geserveerd uit een vrolijke foodtruck. Maar ook voor warme chocolademelk wordt natuurlijk gezorgd. Vervolgens zijn jullie te gast bij een informatieve huwelijksceremonie in een mooie tent voorzien van heaters, vuurkorven en dekentjes voor een echte winterse sfeer. Hoe romantisch! Na de huwelijksceremonie boordevol tips, wordt de bruidstaart aangesneden en getoost met een passend drankje. Vervolgens zijn er tal van interactieve workshops en entertainment. Ook aan de looks van de bruid en bruidegom is gedacht. De dames kunnen zich in de watten laten leggen bij de styliste en zwijmelen bij de mooiste bruidsmode uit Zeeland. Ook aan de mannen is gedacht. Voor hen zijn er prachtige herenkostuums. Aan het einde van deze inspirerende dag sluiten we af met een gezellig optreden en maken jullie kans op waanzinnige prijzen! Je gaat niet met lege handen naar huis; jullie maken kans op te gekke prijzen bij de loterij en ontvangen de unieke Fletcher Trouwen Shopper boordevol inspiratie, wat lekkers en de Kras & Win kaart met een totaal prijzenpakket t.w.v. maar liefst € 40.000!

Datum: 12 november 2017
Tijdstip: 12.00 – 17.00 uur
Locatie: Fletcher Landgoed Hotel Renesse & Slot Moermond

Bestel hier je tickets

Foto & Video

One Day Wedding – Slot Moermond Wintereditie (12 november 2017)

​     

​     

​     

​     

​     

One Day Wedding – De Kalkovens Summer Edition (24 september 2017)

Klik hier voor meer foto's 

One Day Wedding – Landgoed Avegoor Late Night Edition (26 maart 2017)

Klik hier voor meer foto's

One Day Wedding – De Kalkovens (18 september 2016)

Klik hier voor meer foto's

One Day Wedding – Slot Moermond Winter Edition (27 februari 2016)

Klik hier voor meer foto's

 

One Day Wedding – Slot Moermond (14 juni 2015)

Klik hier voor meer foto's

Bekijk hier de fotografen van One Day Wedding

Informatie bedrijven

Algemene informatie

Ben je als ondernemer op zoek naar een sfeervolle dag, tijdens een bijzonder evenement en wil je persoonlijk contact met bruidsparen?

Wij bieden bruidsparen de unieke kans op inspiratie, tips en ideeën tijdens een bijzondere huwelijksdag. Bij dit evenement ervaren zij hoe hun mooiste dag eruit zou kunnen zien door specialiteiten van bedrijven te kunnen proeven, horen, zien en beleven.

Op deze dag worden de gasten volledig in de watten gelegd tijdens een ware huwelijksdag met vele activiteiten, belevingen en workshops, middels een op maat gemaakt programma. Wij bieden jou graag de unieke gelegenheid jezelf te presenteren door te doen waar je goed in bent. Let op: er zijn verschillende edities waarin een ander thema wordt gehanteerd.

Bekijk de sfeer van de afgelopen edities onder 'Foto & Video'!

Kosten

Klik hier voor meer informatie over de verschillende evenementen die wij organiseren en de kosten hiervan.

Aanmelden

Klik hier om het formulier in te vullen. Deze kun je retour sturen naar trouwen@fletcher.nl.

 

Contact & Leveranciers

Contact

Heb je een vraag over de One Day Wedding of een algemene vraag over trouwen bij Fletcher Hotels? Neem gerust contact op, wij helpen je graag!

Afdeling Fletcher Trouwen
Telefoonnummer: 0347-329 092
Mail: trouwen@fletcher.nl

Bekijk onze website voor een overzicht van alle prachtige en unieke trouwlocaties van Fletcher Hotels. Van een paleis, kasteel, landgoed tot beachclub; bij Fletcher Hotels is alles mogelijk!

Leveranciers One Day Wedding De Kalkovens & Slot Moermond

SayKaas Micha & Diana's patisserie
Sweets for my sweet Magische fotospiegel
De Koffie TukTuk Studio Chalk Art
Snappshot My Party Planner
De Bierbarrels Uil Topia
Hietbrink Honeymooncar Vivi Christin Makeup Artist & Hair Stylist
Merci Wedding & Event Design DRKS
Bloemenmeisjes Bruids Ambassade
Fotografia Handsfotografie
State of Dreaming Films Dolf van Stijgeren Bruidsfotografie
Plugify Fluitist Paul Smithuis
Personal Touch Travel RiCon Fotografie
Luizter ZeeYes
Van ver trouwen  

Ben je een enthousiaste leverancier in de trouwbranche en heb je interesse om aan de One Day Wedding deel te nemen? Kijk dan bij 'Informatie bedrijven' voor meer informatie.

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.