Partners

State of Dreaming Films | Trouwfilms

Als uw een mooie trouwlocatie heeft gevonden, staat niets u nog in de weg om er een prachtige dag van te maken. State of Dreaming Films maakt een blijvend aandenken; een trouwfilm. Alle memorabele & spontane momenten van uw bruiloft worden vastgelegd en gemonteerd tot een geweldige film van de mooiste dag uit uw leven! Op die manier heeft u een unieke, ‘levende’ herinnering, waar u jaren later nog met veel liefde naar kunt terugkijken.

Bezoek de website

 

Fluitist Paul Smithuis | Muzikant

Fluitist Paul Smithuis is te boeken voor uw ceremonie of receptie. Paul kan versterkt spelen maar ook akoestisch, met of zonder achtergrondbegeleiding. Zowel solistisch als met andere instrumentalisten, vocalisten of zelfs een volledige live band. Het repertoire wordt daarbij geheel in samenspraak met het bruidspaar samengesteld. De kracht is om de liedjes te spelen waar het bruidspaar een speciale band mee heeft. Paul werd door de NTBO genomineerd voor een Dutch Wedding Award en bezit het keurmerk trouwen. Laat u verrassen door de aangename klanken van deze zeer ervaren muzikant.

Bezoek de website

 

Brisked | Styling

Brisked staat voor hip, vernieuwend en lekker laagdrempelig. Brisked houdt van persoonlijke tintjes, want op jullie bruiloft, draait het natuurlijk om JULLIE! De bruiloft kan zo gestyled worden dat het helemaal bij jullie droomstijl aansluit. Jullie kunnen er ook voor kiezen om de spullen alleen te huren en zelf aan de slag te gaan. Er wordt gewerkt met mooie vintage en festival thema's, maar het aanbod wordt steeds vernieuwd en aangevuld. Daarnaast worden er mooie, voornamelijk houten, producten, zoals gastenboeken, ringenschijfjes, save-the-dates, en ringendoosjes verkocht. Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website.

Bezoek de website

 

Dolf van Stijgeren | Bruidsfotografie

Jullie trouwdag wordt de mooiste dag in je leven en die bijzondere dag verdient het natuurlijk ook om prachtig te worden gefotografeerd. Wat kun je van Dolf verwachten? Professionele bruidsfoto’s gemaakt met passie, zodat jullie samen de mooie momenten van jullie trouwdag nog vaak zullen herbeleven. Met zijn luisterend oor en oog voor bijzondere composities, heeft Dolf een eigen stijl ontwikkeld. Dit bevat vooral spontane foto’s: een traan, een lach of misschien verbazing. Neem een kijkje op de website en oordeel zelf of zijn stijl jullie aanspreekt.

Bezoek de website

 

Snappshot | Interapptieve feesten

Met Snappshot is iedereen fotograaf! Jullie feest een unieke boost geven? Feestvieren anno nu? Unieke en te gekke foto’s van jullie feest? Alle foto’s na het feest direct online of privé houden? Snappshot is precies wat jullie zoeken! Geen wegwerpcamera’s meer die je vergeet te ontwikkelen of die je wazige foto’s bezorgen. Niet al je vrienden een half jaar lang WhatsAppen om alle foto’s van jullie grote dag te hebben. Geef een unieke en interactieve boost aan jullie feest. Snappshot is de oplossing. Hip, uniek, betaalbaar en te boeken in combinatie met jullie prachtige Fletcher trouwlocatie. Kijk op de website voor meer informatie!

Bezoek de website

 

FOTOGRAFIA | Bruidsfotografie

Telling your Story. Jullie verhaal in beeld. Ontspannen, go with the flow & vol mooie momenten. Fotografia wil jullie als bruidspaar blij maken met het documenteren van jullie verhaal, jullie story in beeld. Het is haar missie om op jullie trouwdag voortdurend op zoek te zijn naar bijzondere momenten, deze vast te leggen en jullie te volgen in het schrijven van het verhaal van jullie trouwdag. Een herinnering voor later zodat die mooie momenten voor altijd bewaard zullen blijven. Kom gerust eens langs om kennis te maken, jullie zijn van harte welkom.

Bezoek de website

 

UIL TOPIA | Uilen en roofvogels op uw bruiloft

Uil Topia kan uw bruiloft nog specialer maken! De mogelijkheden zullen een onvergetelijke indruk bij jullie en de gasten achterlaten. Laat uw trouwringen zowel binnen als buiten aanvliegen, laat de uilen terugkomen in de trouwfoto’s, laat de prachtige vogels jullie gasten welkom heten en bekijk ze vervolgens van dichtbij. Uil Topia zal ruim van te voren langskomen om samen met jullie de gehele situatie te bepalen en goed in te schatten. Hierdoor zal jullie speciale dag voor jullie, de vogels en de gasten veilig en succesvol verlopen. Benieuwd geworden? Neem dan een kijkje op de website voor meer informatie.

Bezoek de website

 

MAGISCHE FOTOSPIEGEL | Fotobelevenis

De Magische Fotospiegel is een unieke fotobelevenis voor jullie bruiloft. Het is een full-size spiegel met de nieuwste technologie op het gebied van interactieve fotografie. Met een groot touchscreen en leuke animaties entertaint het jullie gasten terwijl het de leukste foto’s maakt. Het stijlvolle design past in elk thema en alle gasten krijgen direct de foto’s uitgeprint. Deze fotoprints kunnen helemaal naar jullie wensen gepersonaliseerd worden. Achteraf ontvangen jullie natuurlijk ook alle foto’s digitaal. Een gezellige host of hostess begeleid jullie gasten de hele avond met het maken van de fantastische foto’s. Een unieke en originele toevoeging voor jullie speciale dag!

Bezoek de website

 

SAYKAAS | Fotobelevenis

Het leven is te mooi om er niet van te genieten. Daarom zeggen ze SayKaas blij: SayKaas! Leg alle bijzondere, grappige en prachtige momenten vast voor de eeuwigheid - met een klik op de knop in het fotohokje. Gaan jullie voor de 'gewone' Photobooth, de Photobooth in een VW bus, de Instabox of de nieuwste aanwinst; de allereerste rijdende hashtagprinter ter wereld het Instabusje. Welke van de vier je ook kiest, je evenement, beurs, bruiloftsfeest, verjaardag, receptie of jubileum wordt gegarandeerd onvergetelijk. Misschien wel zelfs legendarisch.

Bezoek de website

 

DRKS | Bruidssieraden

DRKS ontwerpt en produceert luxe sieraden in Nederland, waaronder prachtige bruidssieraden en accessoires. In de ontwerpen gebruikt DRKS veelal fijne materialen, zoals (echte) zoetwaterparels, preciosa kristal, facet geslepen glaskralen, vilt, 925 Sterling zilver, 14-K Goldfilled en Stainless steel. Dit zorgt voor een stijlvolle, elegante en fashionable look. Kijk voor alle mogelijkheden en opties op de website.

Bezoek de website

 

Vergelijk en boek bruiloftartiesten op Plugify | Artiesten

Muziek zorgt voor een extra dimensie aan uw huwelijk. Op onze website vindt u artiesten voor uw ceremonie, receptie, diner en feest. Met meer dan 900 artiesten op onze website, vinden wij altijd wel de perfecte artiest voor u. Er staan niet alleen solisten op ons platform die versterkt of akoestisch spelen, ook vindt u bij ons DJ’s en complete coverbands. Onze 24/7 klantenservice helpt u graag bij het vinden van de perfecte artiest voor uw bruiloft. En mocht de artiest onverhoopt niet kunnen dan zorgt Plugify voor een uitstekende vervanging. Plugify werd in 2016/2017 genomineerd als aanstormend trouwtalent Dutch Wedding Award.

Bezoek de website

 

Micha & Diana’s Patisserie I Bruidstaart

Romantisch of strak, bont of pastel? Witte chocolade met framboos of toch liever een frisse Champagne vulling? Zoveel mensen, zoveel wensen! Bij Micha & Diana’s Pâtisserie kun je terecht voor oneindig veel mogelijkheden voor een overheerlijke en unieke bruidstaart, sweet tables en cupcakes.  

Een inspiratie bord is een veel gebruikte manier om een indruk te krijgen van de sfeer en uitstraling van jullie bruiloft en helpt bij de beeldvorming. Dus wees creatief en plak en knip je suf! Verschillende kleuren, materialen, stoffen en plaatjes, alles is mogelijk! Speur het internet af voor jullie perfecte bruidstaart en daag Micha & Diana’s Patisserie uit! Kijk voor meer informatie en inspiratie op de website.

Bezoek de website

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.